Solskydd i fokus med Paula’s Choice senaste SPF

Profilbild för Matilda
, , ,

Paula’s Choice Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 spås en solig framtid.

Att använda solskydd är en av de mest grundläggande, men också viktigaste stegen i din hudvårdsrutin. Oavsett om solen skiner starkt eller det är en molnig dag är solskydd avgörande för att skydda din hud mot skadliga UV-strålar. Det finns en mängd olika solskydd på marknaden och det är viktigt att hitta ett som passar din hudtyp och livsstil.

Varumärke: Paula’s Choice

Namn: Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30

Vad det är: Ett milt mineralbaserat och bredspektrigt solskydd som lugnar och stöttar hudbarriären.

Vad den är utformad för att göra: En mjukgörande kräm som lugnar och skyddar huden från UV-strålar med milda fysikaliska filter.

Vad mer du behöver veta: Paula’s Choice Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 är också anpassad för en rosaceabenägen hud och naturlig probiotika hjälper till att minska tecken på känslighet.

Nyckelingredienser: 

 • Titaniumdioxid och zinkoxid är effektiva ingredienser för ett bredspektrigt UV-skydd utan att irritera en känslig och ömtålig hud.
 • Allantoin lugnar irriterad hud och hjälper till att stötta en hälsosam hudbarriär.
 • Centella asiatica hjälper till att bibehålla fukt och förbättra hudens barriärfunktion.
 • Alpha- glucan oligosaccharide är en naturlig prebiotika med lugnande och återfuktande egenskaper som hjälper till att minska tecken på känslighet.

Pris/ml: 440 kr/60 ml.

Vad tycker jag? Paula’s Choice Barrier Protect Mineral Sunscreen är ett skonsamt solskydd som passar min känsliga hud och känns toppen. Jag gillar härliga ingredienser och då passar det bra att den innehåller lugnande allantoin och centella asiatica som stöttar hudbarriären. Krämen är ganska tunn i konsistensen (mer som en gelkräm) och det är ett måste för mig med en tendens till oljig hud. Den absorberas snabbt och funkar fint under makeup. 440 spänn för 60 ml är inte direkt något min plånbok jublar över, men det är också det enda minuset med den här produkten.

”Solen är en stor källa till hudinflammation och är skadlig för alla. Applicering av solskydd med SPF 30 eller högre, varje dag oavsett regn eller solsken, är grundläggande för att få en hälsosam, vacker hud.. och ja, detta gäller även inomhus eftersom solens skadliga UVA-strålar går igenom fönster.”

Paula Begoun, Grundare av Paula’s Choice Skincare.

Vill du läsa om fler solskydd jag har skrivit om kan du göra det HÄR!


2 svar till ”Solskydd i fokus med Paula’s Choice senaste SPF”

 1. Profilbild för Malin

  Låter trevligt ju ☺️☺️☺️

  1. Profilbild för Matilda

   Det är det också 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer