Lätt solskyddsgel från trendiga Byoma

Profilbild för Molkan
, ,

Letar du efter prisvärd hudvård som verkligen tar hänsyn till din huds barriär? Då är Byoma ett varumärke att spana in. Med fokus på vetenskap och kraftfulla och snälla ingredienser kan hjälpa till att förbättra, bygga upp, balansera och ge dig en bra huddag varje dag.

Jag skulle beskriva Byoma som The Ordninarys färgglada Gen Z lillasyster. Förpackningarna är färgkodade, har enkla namn, jobbar också med refillsystem och har ett jättebra inci-system som jag kommer att komma till lite längre ner. Märket är supertrendigt på Tiktok och jag fick först höra om det av min sambos brorsdotter.

Moisturizing Gel-Cream SPF 30 är en djupt återfuktande, icke-fet SPF är den ultimata blandningen av hudvård, barriärvård och solskydd. Den lättviktiga gelkrämiga SPF 30-formulan erbjuder brett spektrum av skydd mot UVA/UVB-strålar, absorberas omedelbart in i huden och lämnar en lysande, strålande finish, utan att lämna någon vit hinna.

”Jag började utveckla Byoma 2020 under covid när människor experimenterade i sina badrum med superstarka aktiva ingredienser – med mindre önskvärda resultat. Jag valde att fördjupa mig i vetenskapen om hud och genom omfattande forskning insåg jag att bättre hud kommer från en förstärkt hudbarriär. Det är så BYOMA föddes.

– MARC ELRICK, GRUNDARE

Återfuktande hyaluronsyra och betaglukan hjälper till att plumpa huden samtidigt som de levererar en våg av fukt över flera lager, vilket minimerar TEWL (transepidermal water loss), medan ett Tri-ceramid Complex (ceramider, kolesterol och fettsyror) arbetar hårt för att skydda hudbarriären.

Du hittar solskyddet här* för ca. 198 SEK.

Konsistensen är verkligen en typisk gelkräm. Den är lätt, halvtransparent, sjunker lätt in utan att lämna någon kletig eller kladdig hinna. Nu har jag inte hunnit testa den under smink, men jag lovar att göra det asap!

Det jag också gillar med Byoma när jag kikat lite närmare på varumärket är att de inte bara tydligt listar ingredienserna i produkterna, utan man har tagit steget längre. Här listas alla ingredienser upp och vad de olika ingredienserna gör i produkten. Det här är något som jag går igång på, något som gör det så mycket enklare för konsumenten!

Har du testat någonting från Byoma? Vad tycker du?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer