Snygga ögonbryn på nolltid.

Profilbild för Matilda
, ,

Benefit Cosmetics lanserar två nyheter för ögonbrynen

Detta inlägg innehåller reklamlänkar. Det betyder att jag tjänar en liten procent om du väljer att handla via mina länkar. Länkarna påverkar inte innehållet på glossigt.se. Alla reklamlänkar är makerade med en asterisk*.

I dagens hektiska vardag är det viktigt att hitta snabba och effektiva skönhetslösningar som passar vår (ofta) stressade livsstil. Ett av de vanligaste steget i vår dagliga sminkrutin är ögonbrynen. Med två spännande nykomlingar på marknaden är det dags att ta en närmare titt på hur dessa kan förändra ditt ”brow game”.

Med ett rykte om sig att skapa några av de mest älskade och effektiva ögonbrynsprodukterna i skönhetsbranschen behöver Benefit Cosmetics* ingen introduktion. Deras sortiment av produkter har blivit favoriter bland både skönhetsproffs och entusiaster världen över. Nu är det dags att utforska två av deras senaste tillskott till ögonbrynsfamiljen och se om de lever upp till det legendariska ryktet. Följ med när vi tar en närmare titt på dessa produkter och om de kan fortsätta att leverera den höga standard som de är kända för.

Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Detailer* är med största sannolikhet den tunnaste brynpenna jag någonsin sett. En fantastisk penna som glider friktionsfritt på brynen, du får en helt annan precision än med en tjockare penna och det är superduperlätt att måla ”hårstrån” på detaljnivå och skapa en naturlig look.

Att fylla i ögonbrynen har aldrig varit enklare!

Uppifrån och ner: Precisely, My Brow Pencil 1,5 mm och nya Precisely, My Brow Detailer 0,8 mm.

Därför gillar jag Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Detailer*:

  • Bra spets som är enkel att måla med (OBS vrid upp tills spetsen är i nivå med det genomskinliga skyddsröret och stoppa där för att inte den tunna pennan ska gå av).
  • Sitter bra, vattenfast och kladdfri.
  • Spoolie i ena änden.
  • Dryg penna som lär räcka i evigheters evighet.

Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Wax* ger dina bryn både färg och styling. Ett färgat vax (i matchande färger till Precisely, My Brow Detailer) som är enkel att använda och formar brynen så som du vill ha dem och det viktigaste av allt; HÅLLER HÅRSTRÅNA PÅ PLATS. Vaxet har starka pigment som ger bra med färg och den dubbelsidiga borsten hjälper färgen att fästa på både hud och ögonbryn.

Därför gillar jag Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Wax*:

  • Kladdar inte och stannar där du lagt den.
  • Sitter bra trots både regn och svett.
  • Den pigmentrika formulan är lätt att fördela jämnt över brynen.
  • Håller brynen på plats.

Har du testat någon av produkterna eller är du kanske nyfiken på någon utav dem? Vilka ögonbrynsprodukter är dina favoriter?

Lämna en kommentar vetja!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer