Oh K! Coconut Sheet Mask

Säg Oh K! till Coconut Sheet Mask

Profilbild för Matilda
, ,

Säg hej då till trött hud och hej till strålande resultat. Oh K! erbjuder både avancerad och lekfull hudvård, inspirerad av Sydkoreanska skönhetstraditioner och en filosofi om glädje varje dag.

Oh K!

Oh K! Coconut Sheet Mask

En biologiskt nedbrytbar sheet mask med en krämig formula. Masken ser alltså ut som om den blivit insmord med ansiktskräm istället för genomskinlig essens eller serum, detta är helt nytt för mig. Masken ger din hud en intensiv fuktboost med kokosnötsextrakt och hyaluronsyra.

Nyckelingredienser:

  • Persikoextrakt som är intensivt återfuktande.
  • Kokosvatten är både vitamin- och mineralrikt och ger huden glow och återfuktning.
Oh K! Coconut Sheet Mask

Vad tycker jag om Oh K! Coconut Sheet Mask?

Jag förvarade denna i kylen så att den var riktigt kall när jag använde den och jag vet inte om det var själva kylan, maskens ingredienser eller en kombination, men huden kändes piggare och fick ett märkbart glow. Masken sitter bra och den är otroligt preppad med produkt. Jag hade kräm som räckte till halva kroppen kvar i förpackningen när jag tagit ut masken.

Min slutsats är att det är en härlig mask med mycket produkt, varken bättre eller sämre än någon annan sheet mask, men lite roligare på grund utav den rika krämiga formulan den var dränkt i.

Vill ni läsa om fler sheet masks från Oh K! ? Jag har skrivit ett inlägg om deras Aloe Vera Eye Mask HÄR!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer