SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum och SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Silky-Fit Sun Stick Från Yeppo Soonsoo

Optimalt Skydd med SPF från SKIN1004

Profilbild för Matilda
, ,

Detta inlägg innehåller reklamlänkar. Det betyder att jag tjänar en liten procent om du väljer att handla via mina länkar. Länkarna påverkar inte innehållet på glossigt.se. Alla reklamlänkar är makerade med en asterisk*.

Sommaren är här och det är dags att skydda huden från solens skadliga strålar. SKIN1004 erbjuder två fantastiska alternativ som jag förälskat mig i, ett lättflytande solskydd som snabbt absorberas av huden och ett praktiskt solskydd i stiftform som är perfekt att ta med på språng. Båda produkterna är utvecklade för att ge maximalt UV-skydd, men vilken passar bäst för dig? Läs vidare för att ta reda på mer om dessa två oumbärliga solskydd.

SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum och SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Silky-Fit Sun Stick Från Yeppo Soonsoo

Vad vet ni om SKIN1004?

SKIN1004 är ett flerfaldigt prisbelönt koreanskt hudvårdsmärke vars huvudingrediens är centella asiatica, skördad från Madagaskars orörda natur. Den lugnar irriterad hud genom att lindra inflammation, minska rodnad och hjälper huden att behålla fukt. Dessutom ljusar centella asiatica upp, jämnar ut hudtonen och minskar synligheten av ärr.

Centella asiatica kan ha många olika namn beroende på vilken del av växten som har använts, eller vilken sorts extrakt och oljor som har gjorts av den. I många kulturer, inklusive Korea, är centella asiatica också känd som tigergräs eller tigerört. Namnet kommer från legenden att sårade tigrar söker upp vild centella asiatica och gnuggar sig på växtens blad för att läka.

SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50*

Ett solskydd som ger omfattande skydd mot skadliga UV-strålar samtidigt som den vårdar och återfuktar huden. En av de nyckelingredienser som används i detta serum är (som tidigare nämnts) centella asiatica-extrakt från Madagaskar som är känt för sina helande egenskaper. Dessutom är detta solserum berikat med hyaluronsyra, som ger intensiv fukt till huden.

Därför gillar jag Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50

  • Det är ett effektivt solskydd med hög solskyddsfaktor.
  • Centella asiatica är en ingrediens som både jag och min hud gillar.
  • Huden känns riktigt återfuktad efter att jag applicerat serumet.
  • Jag älskar att det är ett serum med en vattenbaserad formula och lätt konsistens som snabbt absorberas i huden utan att lämna en klibbig eller fet känsla vilket är att föredra om man som jag har en tendens till oljig hud.
  • Det funkar toppen under makeup.
  • Serumet är utformat för att passa alla hudtyper, inklusive känslig hud.

SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Silky-Fit Sun Stick SPF50*

 Ett stift som utformats för att ge ett brett spektrum av solskydd samtidigt som det återfuktar huden. Förutom SPF50 innehåller stiftet en kombination av centella asiatica-extrakt och hyaluronsyra, vilka tillsammans hjälper till att läka och återfukta huden.

Därför gillar jag Hyalu-Cica Silky-Fit Sun Stick SPF50

  • Ger effektivt och högt skydd mot skadliga UV-strålar.
  • Huden känns återfuktad, silkeslen och mjuk efter att jag applicerat stiftet.
  • Älskar att det är ett stift, det är lätt att använda och det är smidigt att ha med i väskan och bättra på solskyddet under dagen.
  • Min hud känns inte det minsta fet eller oljig utav det här stiftet och det lämnar ingen synlig ”white cast”.

Med den här superduon är jag mer än redo för sommar och sol, strand och saltvatten.

Båda produkterna finns hos YEPPO SOONSOO* och ni hittar dem HÄR* och HÄR*

Vill ni läsa om alla solskydd Glossigt skrivit om? Ni hittar dem HÄR


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer