Oh K! Aloe Vera Eye Mask

Säg Oh K! till Aloe Vera Eye Mask

Profilbild för Matilda
, ,

Säg hej då till trött hud och hej till strålande resultat. Oh K! erbjuder både avancerad och lekfull hudvård, inspirerad av Sydkoreanska skönhetstraditioner och en filosofi om glädje varje dag.

Oh K! Aloe Vera Eye Mask with collagen & niacinamide*

Dessa hydrogel-patches att ha under ögonen ska återuppliva ögonområdet och sudda bort tecken på stress och trötthet. Jag tänker att dessa måste vara perfekta för mig; konstant stressad småbarnsmorsa som inte sovit en hel natt sedan 2013.

Nyckelingredienser:

  • Aloe vera som är rik på vitaminer, aminosyror och enzymer är känd för att lugna och reparera huden.
  • Kollagen arbetar för att minska och jämna ut fina linjer och rynkor.
  • Niacinamid som kan minimera porers synlighet, ljusa upp hudtonen och återfukta.
Oh K! Aloe Vera Eye Mask

Vad tycker jag om Oh K! Aloe Vera Eye Mask?

Jag är vanligtvis ingen ”eye patch-tjej”, jag har svårt att se någon skillnad och tycker alltid att patchen glider ner på kinderna. Med det sagt, var jag inte särskilt exalterad när jag skulle testa dessa och jag hade absolut inga förväntningar alls. Jag förvarade dessa i kylen så att de var riktigt kalla när jag använde dem och jag vet inte om det var själva kylan, ene patchen eller en kombination, men huden kändes lugnare och tröttheten var inte riktigt lika synlig efter jag använd dem.

Det jag gillar lite extra mycket är att de är gjorda av (biologiskt nedbrytbar) hydrogel som gör att de klamrar sig fast mot huden och stannar där jag placerade dem, inget halkande ner på kinderna. En annan sak jag tänkte på var att de kändes lite extra lyxiga tack vare guldfläckar i annars helt genomskinliga eye patch. Med tanke på att de kostar 50 spänn

Min slutsats blir ändå att de känns lyxiga och härliga och när lyxen inte kostar mer än 50 spänn kan man gott lyxa till det någon gång då och då.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer