Nya The Miracle Mask från MANTLE – som ansiktsbehandling på burk

Profilbild för Matilda
, ,

MANTLE lanserar The Miracle Mask, som de menar är en ansiktsbehandling på burk. Efter bara 15 minuter ska huden se slätare ut och vara full av lyster.

Låter det för bra för att vara sant? Jag har testat och här kan ni läsa mina tankar om The Miracle Mask.

Detta inlägg innehåller reklamlänkar. Det betyder att jag tjänar en liten procent om du väljer att handla via mina länkar. Länkarna påverkar inte innehållet på glossigt.se. Alla reklamlänkar är makerade med en asterisk*.

Svenska MANTLE* grundades år 2020 av Josefin Landgård och Stina Lönnkvist och har sedan dess gjort ett enormt avtryck i hudvårdsbranschen. De lanserar nyheter på löpande band och deras produkter har vunnit ett flertal priser och jag vågar nog påstå att det var MANTLE* som introducerade superingrediensen CBD på den svenska marknaden.

The Miracle Mask beskrivs som en milt exfolierande ansiktsmask som slätar ut huden och ger omedelbar lyster (ja, tack!). Med en blandning av PHA-syra, marshmallowrotextrakt och panthenol ska The Miracle Mask plumpa fina linjer och återfukta på djupet – på bara 15 minuter.

Produkten kommer i varumärkets typiska glasburkar; de är snygga att titta på (och på badrumshyllan) och tyngden bidrar till att produkten känns lyxig, men det är det rosa innehållet som får mig att gå bananas. Jag älskar allt som är rosa och The Miracle Mask är inget undantag, den bubbelgumsrosa färgen är fantastisk och gör mig genast på strålande humör.

Trots att färgen är fantastisk, är det ändå innehållet som räknas och i den här godingen finns en hel del härliga ingredienser.

 • Mandelinsyra: AHA med stor molekylvikt, som milt och skonsamt exfolierar huden och behandlar inflammatorisk icke-cystisk akne och förnyar huden.
 • Marshmallowrotextrakt: Hjälper till att återfukta huden och lugna rodnad.
 • Laktobionsyra (PHA): Skonsam exfoliering som jämnar ut, lugnar, och gör huden fylligare.
 • Panthenol: Fuktgivande Vitamin B5 med förmågan att lugna irriterad och känslig hud.

Det första jag reflekterar över när jag testar The Miracle Mask är att den inte har den karaktäristiska citrusdoft som många produkter från MANTLE* har. Den här är så vitt jag och mitt luktsinne kan känna doftfri, vilket inte alls är negativt (trots att jag älskar produkter som doftar). Jag applicerade ett ganska tjockt lager av masken (det mesta hade absorberats innan jag tvättade av den) och den gav en härligt kylande effekt som höll i sig under hela tiden som masken låg kvar på ansiktet.

Masken ska appliceras på ren, torr hud och verka i 10-30 minuter sedan sköljas av med masserande rörelser. Om huden är tolerant tipsar MANTLE om att du kan lämna The Miracle Mask på över natten för en mer intensiv glow-up effekt. Jag behöll masken på (min ibland ganska känsliga hud) i hela 30 minuter utan att känna minsta irritation. Efteråt slås jag av hur fin lyster jag fått och att min hud ser betydligt klarare ut än tidigare. Ansiktet känns silkeslent och finare linjer är mindre synliga. Mitt trötta ansikte ser genast mycket piggare och fräschare ut. En riktig wow-produkt som jag gladeligen kommer köpa igen!

Om jag ändå ska försöka hitta något som är mindre bra med The Miracle Mask måste det vara priset; 950 kr för 75 ml är ganska saftigt, men produkten känns dryg och med tanke på det fina resultatet känner jag att det är värt det ( UNNA DAJ och så vidare).

Här har vi en produkt som är perfekt när man vill ha en snabb glow-up inför en tillställning eller fest eller om man bara vill skämma bort sig själv!


Blir du nyfiken på att testa The Miracle Mask? Har du några tankar kring produkten eller MANTLE? Lämna gärna en kommentar så diskuterar vi vidare där!


2 svar till ”Nya The Miracle Mask från MANTLE – som ansiktsbehandling på burk”

 1. Profilbild för Malin

  Jaaa! Jag är så nyfiken på den här 😍 Det känns verkligen som något för min hud.

  1. Profilbild för Matilda

   Jag är så impad! Fick så fin lyster efteråt 👌🏻❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer