milk-cool-derma-bjork

3 produkter jag älskar just nu

Profilbild för Molkan
, , ,

Idag vill jag dela med mig av tre produkter som jag verkligen älskar just nu. Nya skönhetsprodukter i all ära, men när man hittar produkter som bara funkar måste man så klart dela med sig. Denna gång i kategorierna smink, hudvård och hårstyling.

bjork-forma-lockar

Björk Forma Lockar*

En fuktgivande lockkräm som är speciellt utformad för vågigt och lockigt hår. Det jag älskar mest med denna produkt är hur lätt den är att applicera och hur den hjälper till att forma lockarna utan att lämna en klibbig hinna på håret. Den tynger inte ner håret utan ger definition och stuns samtidigt som den tämjer mitt frissiga hår.

Jag kramar in Björk Forma Lockar i ganska blött hår, låter det sen antingen självtorka eller fönar lite lätt med en tratt. När håret har torkat kramar jag ut den eventuella lite stela känslan. Men när jag gjort det är mina lockar så fina! Dessutom doftar den så gott.

Det här är den gamla förpackningen, den nya förpackningen är en orange tub.

cool-derma-green-tea-cleanser

Cool Derma Green Tea Refreshing & Balancing Gel Cleanser*

Den här rengöringsgelén har verkligen impat på mig, vilket jag först inte alls trodde då jag ofta blir väldigt torr och stram av den här typen av produkt. Green Tea Gel Cleanser är lugnande och uppfriskande och passar perfekt för min hud. Älskar också den fräscha doften.

Det som jag verkligen uppskattar med den är hur mild den är samtidigt som den effektivt tar bort smink och orenheter utan att irritera. Dessutom lämnar den min hud balanserad och återfuktad, utan att göra den stram. En riktig fullträff!

Milk Makeup Cooling Water Jelly Tint* – Burst

Det multifunktionella stiftet som tog skönhetsvärlden med storm! Det unika med denna tint är geléstiftsformulan som ger en kylande känsla vid applicering. Jag valde färgen ’Burst’ för den kalla rosa nyansen och jag älskar hur naturlig den ser ut på huden trots att det är en ganska onaturlig färg. Vet att många har problem med appliceringen, men tricket är att applicera den med en borste eller en blöt sminksvamp och trycka dit produkten istället för att dra. ’Dutta’ är ledordet.

Det bästa är att Jelly Tint håller hela dagen utan att gnuggas av. Jag uppskattar verkligen hållbar denna produkt är och jag ser verkligen fram emot att prova fler färger i serien. Kanske en varmare nyans.

Har du testat någon av produkterna?


Ett svar till ”3 produkter jag älskar just nu”

  1. Profilbild för Matilda

    Älskar också rengöringen, det är helt klart en ny favorit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer