Heliocare lanserar 3 sommarnyheter 

Profilbild för Matilda
, , , ,

Detta inlägg innehåller reklamlänkar. Det betyder att jag tjänar en liten procent om du väljer att handla via mina länkar. Länkarna påverkar inte innehållet på glossigt.se. Alla reklamlänkar är makerade med en asterisk*.

Heliocare är ett av Europas ledande varumärken inom solskydd och lagom till aprilsolens värmande strålar lanserar de tre nya och spännande produkter.

Alla produkter är utvecklade av experter inom dermatologi och skyddar huden mot UVA och UVB-strålning. Produkterna i 360-serien skyddar också mot HEV-ljus och infraröd strålning.

Heliocare 360° Gel Oil Free Compact SPF 50+*

En lätt täckande foundation som ger en naturlig lyster. Man applicerar (så klart) sitt vanliga solskydd på morgonen och därefter Gel Oil Free Compact. Ska passa alla hudtyper och appliceras i hela ansiktet eller på de områden du vill bättra på täckningen under dagen. Antioxidanterna vitamin E och grönt te vårdar samtidigt som järnoxid och vitamin C hjälper till att motverka och minimera ojämn pigmentering.

Heliocare 360° Gel Oil Free Compact SPF 50+ finns i tre olika nyanser; Pearl – ljus, Beige – medium, Bronze – mörkast och kostar 399 kr.

Köp den här!*

Heliocare 360° Sport Stick SPF 50*


Ett solskydd i praktiskt stickformat för snabb och kladdfri applicering. Sticket är transparent och smidigt att ha med sig för att enkelt bättra på solskyddet under dagen. Sammansättningen är dermatologiskt och oftalmologiskt testad och Heliocare säger att sticket lämpar sig bra för alla åldrar och alla hudtyper, även känslig hud.


Heliocare 360° Sport Stick SPF 50* kostar 299 kr.

Köp den här!*

Heliocare Body Glow SPF 50*


Ett lystergivande solskydd som ger din kropp ett underbart glow (ska passa alla hudtoner). Produkten kombinerar ett fullgott bredspektrigt skydd mot solens strålar samtidigt som huden återfuktas och får en fin och jämn finish med härlig lyster – allt man vill ha i en och samma flaska! Kom ihåg att återapplicera efter 2 timmar, eller efter bad för fullgott skydd. 

Heliocare Body Glow SPF 50* kostar 379 kr.

Köp den här!*


Vad tycker du om för slags solskydd? Finns det något du vill att jag ska testa?

Lämna en kommentar vetja!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer