health-royals-green-gold

Smarta kapslar för kropp och sinne från Health Royals

Profilbild för Molkan
,

Just nu testar Health Royals kosttillskott ”Wellness, Beauty & Mind”. För mig är det mer än bara tillskott; det handlar om att få en harmoni mellan min hälsa och min livsstil. Som kvinna med fibromyalgi och en vegansk livsstil är det viktigt att välja kosttillskott som ger optimalt stöd åt min kropp.

health-royals-green-gold
I Wellness, Beauty & Mind ingår två stycken tillskott, Green och Gold.

Filosofi

Health Royals tar inspiration från den skandinaviska livsstilen. Genom att kombinera lång erfarenhet av hälsa och internationell forskning erbjuder de produkter som är kliniskt testade och medvetet utvalda. Företaget består av kvinnor som skapar produkter för kvinnor, vilket genomsyrar deras filosofi.

Vetenskaplig Expertis

Health Royals lägger stor vikt vid vetenskaplig utvärdering och använder naturens finaste råvaror i koncentrerad form. Kvalitetskontroll och ingredienser kompromissas aldrig. Med duktiga experter och noggrant utvalda testpersoner strävar de efter att erbjuda de mest effektiva näringsämnena.

Wellness, Beauty & Mind

Mitt första intryck av Gold är väldigt behaglig då tillskottet har en doft av apelsin. Det är en frisk avvikelse från många andra kosttillskott som både kan lukta och smaka illa. Trots att jag precis börjat testa det och inte upplevt några märkbara effekter ännu, är det upplyftande att få en trevlig smakupplevelse.

• Omega-3 från mikroalger
• Veteextraktolja (Tritikum aestivum, L) Ceramosides™ med 15% phytoceramider
• Vitamin K2 (menakinon-7) MENAq7™
• Vitamin D3 (kolekalciferol) från mikroalger Vita-Algae™
• Antioxidanter: D-alfatokoferol från rosmarinextrakt, ascorbyl palmitate, MCT (medellånga fettsyror) från kokosolja

Dessa ingredienser sägs stödja ett balanserat immunförsvar, främja avkoppling, stödja kvalitativ skönhetssömn och skärpa ditt fokus. Omega-3 är känt för sina antiinflammatoriska egenskaper, medan vitamin D3 är viktigt för skelettet och immunsystemet.

health-royals-green-gold

Tillskottet Green imponerar med sin grymma ingredienslista. Doftar och smakar som ett normalt grönt tillskott, inte jättemotiverande. Men jag tycker att den kompenseras av sin gula lilla kompis.

• Vitamin C (acerolafruktextrakt)
• Hyaluronsyra (sodium hyaluronate) Hyabest™
• Ekologiskt risextrakt
• Zink (zinkcitrat)
• Selenium (L-selenmetionin)
• Melonjuicekoncentrat (cucumis melo L. cantaloup) Extramel™
• Vitamin B12 (methylkobalamin)
• Silica bambuextrakt
• Jod (kaliumjodid)

Denna blandning är skapad för att stödja hudens vitalitet och ditt allmänna välbefinnande. Hyaluronsyra, som kan binda fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt, är en nyckelingrediens för hudens återfuktning och elasticitet. Vitamin C, zink och selen stärker immunförsvaret och främjar en hälsosam hud. Vitamin B12 är essentiellt för energiproduktion och nervsystemet.

health-royals-green-gold

Även om jag just har börjat testa dessa kosttillskott och inte sett några resultat, ser jag fram emot att se hur de kommer att påverka mitt mående över tiden. Jag gillar att de är kvinnor som riktar sig mot just kvinnor. Det känns som ett företag jag kan och vill stödja.

Health Royals tillskott är ju marknadsfört som lyxiga kosttillskott och det är de, absolut. Men ca. 9 kr per kapsel tycker jag är i det mesta laget. Man får 30×2 kapslar för 550 kr. Det är 6600 kr /år om man ska äta dem varje dag. Mycket man betalar för är förpackning.

Önskar att det fanns möjlighet att sänka kostnaderna utan att behöva tulla på kvaliteten. Ytterförpackningen ÄR jättefin med sin mörkgröna kartong och guldprägling, men enligt mig helt onödig. Fin som present, absolut. Men jag hade velat ha ett alternativ att kunna skippa allt lullull för att endast få tillskotten i en nästintill obrandad förpackning för typ halva priset.

Tillskotten är veganska och cruelty-free och alla förpackningar är i papp för att minska plastkonsumptionen.

Har du några erfarenheter med Health Royals eller andra tillskott? Dela gärna dina tankar och upplevelser i kommentarerna nedan.


3 svar till ”Smarta kapslar för kropp och sinne från Health Royals”

 1. Profilbild för Matilda

  Vilket bra inlägg 👏🏻👏🏻👏🏻

  1. Profilbild för Malin

   Tack gullis 🩷 Har du testat dem?

   1. Profilbild för Matilda

    Ja, men bara typ två veckor 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer