Glow Recipe till Sverige

Profilbild för Matilda
,

Så kom då äntligen turen till lilla Sverige, väntan har varit lång och frågan om när hudvårdsmärket Glow Recipe ska lanseras i detta avlånga land har länge varit obesvarad – till nu! På självaste internationella kvinnodagen, 8 mars kommer de hypade produkterna äntligen till svenska Sephora.

Glow Recipes filosofi bygger på att ta dag för dag, hud för hud. Vår hud förändras från en dag till en annan och Glow Recipe vill ge dig möjligheten att älska och behandla din hud utifrån dess ständigt föränderliga behov.

De är kända för att skapa effektiva produkter som levererar och deras produkter innehåller antioxidantrika fruktextrakt.

En av varumärkets mest kända produkt har gått viral i sociala medier och det säljs en flaska var 17:e sekund i världen (det blir många flaskor på ett år).

Jag pratar såklart om deras (helt veganska) Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops. Detta serum med niacinamid är en av mina absoluta favoritprodukter (all time)! Det hjälper till att göra huden klarare och minska hyperpigmenteringar samtidigt som det levererar en omedelbar lyster. Den lätta texturen absorberas snabbt och passar alla hudtyper.


Serumet innehåller som tidigare nämnts niacinamid, känd som en kraftfull antioxidant som jämnar ut hudtonen och hjälper till att minska uppkomsten av hyperpigmentering/mörka. Som om inte detta vore nog är niacinamid dina pormaskars största fiende och en toppeningrediens för hudbarriären.

En annan spännande ingrediens är vattenmelon, som är fullpackad med A- och C-vitamin, plumpande aminosyror och lykopen. Dessa hjälper till att återfukta, lugna och behandla fina linjer och rynkor.

Förutom niacinamid och vattenmelon innehåller serumet också hyaluronsyra för att binda fukt och fröolja från Moringa som är rik på vitamin E för att återfukta och lugna.


Så nu kanske du undrar hur du använder denna pärla i din vanliga rutin!?

Det fantastiska är att du kan använda Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops på flera sätt. Den kan användas som ett återfuktande serum innan fuktkräm eller som det sista steget i din hudvårdsrutin, som en förberedande primer. Du kan dutta den ovanpå din makeup där du vill ha lite extra glow, ibland blandar jag i en droppe i min foundation för ett snygg finish.


Har du testat Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops? Eller har du testat något annat från varumärket? OCH hur taggad är du på att märket äntligen kommer till Sverige? Lämna gärna en kommentar!


2 svar till ”Glow Recipe till Sverige”

  1. Profilbild för Malin

    Är så sugen på den här 😍😍 Så fin förpackning också!

    1. Profilbild för Matilda

      Du MÅSTE testa den, så härlig 🙌🏻❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer