Hismile lanserar eltandborstar

Profilbild för Molkan
,

Hismile är ju kanske mest kända för sina tandblekningsprodukter, men har på senare tid expanderat sin verksamhet till hela munnen med både tandkräm och nu även eltandborstar i estetiskt tilltalande design.

Här är jag med ytterligare ett munvårdsinlägg. Kanske inte för att jag tycker att det är speciellt jättekul, men jag tycker det är roligt att det händer lite på marknaden. För är inte många eltandborstar och munvårdsprodukter väldigt fula? Som stjärntecknet Våg/Libra är jag så typisk när det kommer till estetik och vill ha fint runtomkring mig. Jag vägrar köpa fula saker, även om de är praktiska.

Jag skrev ju om Etinour för ett par dagar sedan som också faller in i kategorin för estetiskt tilltalande munvårdsprodukter. Lite mer neutrala och jordnära färger.

Hismile* fokuserar på glada färger som gör tandborstningen lite roligare.

I Sverige finns tre färger, en pastellila, en ljusgrön och en ljusrosa.

Men sen såg jag på Hismiles instagram att de även lanserade fler färger, dock i limited edition och alla är för närvarande slutsålda. Men jag hoppas att de kommer tillbaka och att de kommer till Sverige. Ni som känner mig förstår ju vilken färg jag bara måste ha? 💚

Okej, men förutom att de är fina.. Tandborsten har en inbyggd timer behöver du aldrig gissa hur länge du borstar, 30 sekunder x4 med en liten mikropaus mellan samt att den stänger av sig själv efter detta. De mjuka borststråna är skonsamma och passar min känsliga mun. Dessutom har den ett lägesminne, så den anpassar sig efter dina borstbehov varje gång.

Det finns 3 olika borstlägen; en mild, en intensiv och en vardagsrengöring. Tandborsten låter minimalt vilket jag gillar. För de jag har kikat på innan har både varit jättefula och låtit jättehögt, om man inte vill köpa den senaste modellen som kostar upp mot 2.500-3000 kr. Hismiles eltandborste kostar 799 kr, vilket jag tycker är ett överkomligt pris.

Jag hade en eltandborste för ett par år sedan, men mitt problem var att jag alltid glömde att ladda den – vilket kommer 100% att hända med den här också. Men det jag gillar är att när batteriet är lågt så blinkar de tre lamporna, då får jag en föraning om att jag behöver ladda den istället för att den helt plötsligt bara dör. Kunde inte hitta någon information hur länge batteriet håller, men jag antar att det beror lite på vilket läge man använder. Rekommenderad laddningstid (via USB) är 2-3 timmar.

Jag har bara testat den 3 gånger än så länge och jag antar att det är lite av en vanesak, för jag kan inte använda något annat program än ”Gentle” än så länge, tycker att det kittlas eller ja.. det är lite obehagligt. Men bättre än de eltandborstar jag testat innan. Ser i alla fall fram emot att göra tandborstningen ännu roligare och framförallt enklare.

Återkommer så klart när jag har testat produkten ett tag. Vad tror du? Är Hismiles eltandborste något du är sugen på att testa?


2 svar till ”Hismile lanserar eltandborstar”

  1. Profilbild för Matilda

    Jag har en eltandborste från Oral B, men den låter som om en grävskopa håller på att riva huset 😬 Kanske skulle testa en sån här 🤔

    1. Profilbild för Malin

      Hahah, visst gör de 😂🥲 Ja! Du borde ju ha en rosa 🩷🩷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer