Ge din hud kärlek med Hwarang’ Bell Flower Cleansing Balm

Profilbild för Matilda
, ,

I jakten på den perfekta hudvårdsprodukten letar många av oss efter något som inte bara rengör vår hud utan också ger den näring och en känsla av lyx. Låt mig presentera Hwarang’ Bell Flower Cleansing Balm, den kommer inte bara att förändra din dagliga hudvårdsrutin utan också ge dig en upplevelse av överlägsen kvalitet.

Hwarang’s Bell Flower Cleansing Balm är mer än bara en rengöringsprodukt – det är en upplevelse i sig själv. Hwarang’ Bell Flower Cleansing Balm är ett rengöringsbalm som tar bort smink, solskydd och orenheter som samlats på huden under dagen. Alla Hwarang’s produkter tillverkas, utvecklas och designas i Sydkorea, medan idéerna föds i Finland

För länge sedan, i det forntida kungariket Shilla fanns det kungliga riddare som kallades hwarangs. De var inte bara mycket vältränade fysiskt utan också andligt. Hwarangs kallades ofta för Flowering Knights på grund av sin skönhet och hängivenhet att ta hand om sin kropp. Hwarangs njöt ofta av badceremonier under vilka de skämde bort sig själva med traditionella koreanska hanbang-extrakt och oljor för att göra deras hud strålande och frisk för att återspegla den inre styrkan. 

Med detta i åtanke skapades varumärket Hwarang’. De strävar efter att göra oss alla lika självsäkra som hwarangs och att påminna oss dagligen om hur starka och kraftfulla vi verkligen är. De kombinerar de bästa hanbang-hemligheterna med de senaste koreanska innovationerna för att skapa produkter som hjälper din hud att bli starkare. 

Alla Hwarang’s produkter är veganska och cruelty-free.

En av huvudingredienserna i Hwarang’ Bell Flower Cleansing Balm är, som namnet antyder, bellflower eller doraji på koreanska. Bellflower är traditionell koreansk hanbang-ingrediens som odlas i alla provinser i Korea långt in på hösten. Bellflower konsumeras på många sätt, till exempel i mat, som ett kosttillskott och som te, vilket ofta är det första sättet för koreaner att försöka tämja en förkylning eller halsont. Dessutom besitter blomman fantastiska egenskaper som hjälper huden att bekämpa inflammation. 

En annan ingrediens i Bell Flower Cleansing Balm är guaiazulene som är ett blått extrakt från kamomillolja. Den lugnar och reparerar huden, lindrar hudirritation och på så sätt stärker hudens skyddande barriär. Guaiazulenes hypoallergena och antibakteriella egenskaper gör den även lämplig för känslig och aknebenägen hud. Hwarang’ inkluderade guaiazulene i produkten, eftersom de vill att produkten ska kunna lugna din hud effektivt vid varje enskild användning eftersom lugnad hud har bättre barriär och är starkare! 

De lugnande egenskaperna och den lätt oljiga men samtidigt icke-komedogena (täpper inte till porerna) formulan gör balmet till en perfekt produkt även för ansiktsmassage. Den krämiga konsistensen smälter omedelbart när den masseras in i huden och smidigt löser upp smuts, makeup och orenheter utan att torka ut eller irritera huden. Bell Flower Cleansing Balm ger en avkopplande och lyxig känsla varje gång jag använder den och min hud känns mjuk, smidig och strålande.

Oavsett om du är en skönhetsguru eller bara letar efter en enkel men effektiv rengöring, är Hwarang’s Bell Flower Cleansing Balm ett måste i din skönhetsarsenal, en effektiv produkt till ett bra pris som gör att du längtar efter att får tvätta av dig sminket på kvällen.


Har du testat Hwarang’ Bell Flower Cleansing Balm?

Inte? Ja men gör då genast det, du hittar det här!

Har du något tips på en härlig rengöring eller kanske ett annat tips på en k-beautyprodukt? Jag blir jätteglad om du tipsar mig (och alla andra som läser) om den i kommentarerna nedan.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer