5 skäl att köpa Arctic Berry Hydro-Recovery Nourishing Face Mask från Cool Derma

Profilbild för Matilda
, ,

Detta inlägg innehåller reklamlänkar. Det betyder att jag tjänar en liten procent om du väljer att handla via mina länkar. Länkarna påverkar inte innehållet på glossigt.se. Alla reklamlänkar är makerade med en asterisk*.

Har du hört talas om Cool Derma?

De erbjuder svenskproducerad och vegansk hudvård som är skonsam för hudens mikrobiom och innehåller högpresterande formler.

Jag har nyligen kommit i kontakt med produkter från svenska varumärket Cool Derma*. Grundaren av företaget heter Shidrokh ”Orkidé” Ghawami och är auktoriserad hudterapeut, funktionell näringsterapeut, makeup-artist och produktutvecklare (phu, hur hinner hon med allt?). I mer än 20 år har hon arbetat inom hudvårdsbranschen och träffat människor i olika åldrar med olika hudtyper och hudproblem. Den omfattande kunskap hon samlat på sig resulterade i att Cool Derma lanserades 2018.

Arctic Berry Hydro-Recovery Nourishing Face Mask* är en multifunktionell ansiktsmask med närande och återfuktande effekter. Speciellt utvecklad för att stärka hudens motståndskraft och öka dess naturliga skydd.

Jag har testat och här ger jag dig 5 skäl att klicka hem den här masken direkt:

  1. Masken passar alla; oavsett om du har normal, mogen eller känslig hud, är en riktig torris eller som jag, ganska oljig funkar den här masken lika bra. Att den dessutom är könsneutral till utseende och doft och vegansk gör att den är inkluderande för alla. Tummen upp för det!
  2. Den innehåller en mängd härliga ingredienser; avokadoolja som är närande och har en reparerande effekt och hyaluronsyra som återfuktar. Extrakt från grönt te är en antioxidant som har en antiinflammatorisk och antibakteriell effekt och sist men inte minst, havreextrakt som lugnar och gör huden mjuk.
  3. Du kan antingen använda masken under 15-30 minuter som en ”quick fix” eller under natten för att verkligen ta hand om din hud och låta den suga åt sig av allt det fina som den här masken innehåller.
  4. Jag älskar att använda masken under makeup. Applicera, vänta 15 minuter och torka därefter av det som finns kvar av masken. Vips, nu har du en fantastisk primer som får din makeup att se strålande ut.
  5. Jag älskar formulan! Den är otroligt lätt och tunn, absorberas snabb och kletar inte ner kudden om man vill använda den under natten.

Nu finns hela sortimentet från Cool Derma hos Lyko*.

Här kan du köpa Arctic Berry Hydro-Recovery Nourishing Face Mask*.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer