pask-lush-2024

Fira påsk med LUSH

Profilbild för Molkan
, ,

LUSH är kända för att uppmärksamma alla typer av högtider och påsken är inget undantag. Dags att fylla påskägget med en kollektion av underbara överraskningar. Från återfuktande tvålar till förtrollande badprodukter – här finns något för alla!

LUSH erbjuder både färdiga presenter, men man kan också bygga ihop sin egen lilla present till sig själv eller någon man tycker om. Extra fina tycker jag att deras knot wraps är som är gjorda i bomull och kan användas om och om igen.

pask-lush-2024-golden-egg

Golden Egg, Bath Bomb Melt
Dröm dig bort till en karamellhimmel med denna mjukgörande badbomb. Med sin lockande doft av kola och glittrande guldskimmer, är det som att bada i ren lyx. Njut av det hudvårdande kakaosmöret och kliv upp med huden strålande och mjuk. Glöm inte, ibland är allt som glittrar faktiskt guld!

Jag och guldägget har en liten beef. Har haft denna tidigare och den är jättefin och mysig. MEN glittret. Det är så finkorigt så att det hamnar precis överallt. Så min rekommendation är att ha det i förpackningen till exakt den minut man ska använda det. Ett tips är också att ha en liten skrubbsvamp i närheten, för glittret sätter sig gärna i badkaret också. Men det kompenseras (en del i alla fall) med att man blir så mjuk och len av kakaosmöret. Perfekt nu när jag är så torr så det ramlar torrflagor från benen, haha!

pask-lush-2024-bunny-moon

Bunny Moon, Badbomb
Ge dig själv en lyxig godnattstund med denna badbomb. Med sina mjuka färger som smälter samman i badvattnet och en doft av sött bensoeharts och limeolja, är det som att sjunka ner i en dröm. Det silkeslena badvattnet är ett resultat av kokosmjölkpulvret och majsstärkelsen som långsamt löser upp sig, vilket gör varje bad till en förtrollande upplevelse.

En så söt och fin badbomb som doftar helt otroligt! Den här kommer jag att använda någon kväll när jag behöver slappna av. Kanske efter ett yogapass så man känner sig så där extra mör.

pask-lush-2024-faerie-realm

Faerie Realm, Tvål
Denna förtrollande tvål bjuder på en apelsindoftande upplevelse som tar dig till en magisk värld. Tillverkad med en mix av rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör, olivolja och snösvamp, bjuder den på en rik och återfuktande rengöring för torr hud.

Doften påminner mig om en krispig vattenmelon, apelsin och citron. Det bästa med LUSH tvålar är att man blir så där squeeky clean utan att känna sig torr. Nackdelen är att de brukar lämna en hinna i handfatet. Inte för att det är ett jätteproblem, men önskar att de inte gjorde det.

pask-lush-2024

Som vanligt tycker jag att LUSH gör så fina säsongsprodukter. Det tråkiga är ju bara att man blir ledsen om man hittar en ny favorit som sedan försvinner. Hur söta är t ex. inte de små morötterna i alla rengbågens färger? Och duschjellyn i form av en sköldpadda? Alltså jag vill typ ha allt i den här kollektionen! Badkaret är mitt andra hem 🛀

Profilbild för Molkan

2 svar till ”Fira påsk med LUSH”

  1. Profilbild för Matilda

    Morötterna är typ det gulligaste jag sett 😍

    1. Profilbild för Malin

      Visst är de 😍😍🥕 De hade man ju velat ha i påskägget ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer