Malin-och-matilda

Välkomna till Glossigt!

Profilbild för Glossigt

Hej 😍

Vi är så glada att välkomna er till vår nya digitala hemvist, Glossigt.se – en förlängning av vår nystartade podcast, Glossigt.

Vår podd är en feelgood-upplevelse där vi, Matilda och Malin, delar med oss av skönhetens hemligheter, avslöjar myter, och bjuder in er till en värld av glädje och självkänsla. Med Glossigt.se vill vi skapa en förlängd gemenskap, en plats där ni kan följa med oss på djupdykningar i skönhetsvärlden och inspireras.

Vi strävar efter att göra Glossigt.se till något mer än bara en hemsida. Kanske blir det en samlingsplats för skönhetsentusiaster, eller kanske tar det en oväntad vändning. Det är ännu inte helt klart, och det är precis så vi vill ha det – fullt av överraskningar.

Följ med oss på resan med Glossigt, där vi inte bara granskar de senaste skönhetstrenderna och produktnyheterna, utan även utforskar skönhetens fascinerande historia. Vi tar upp viktiga ämnen som självkänsla och hållbarhet, för skönhet handlar inte bara om yttre yta, utan även om hur vi mår och hur vi tar hand om vår planet.

Tack för att ni är med oss på Glossigt.se! Vi ser fram emot att dela denna resa med er och skapa något fantastiskt tillsammans.

Du kan följa podden på Spotify, Acast, Apple Podcasts m.fl.

Kram,
Matilda & Malin


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer