Oh K! Pink Clay Cream Sheet Mask

Säg Oh K! till Pink Clay Cream Sheet Mask

Profilbild för Matilda
, ,

Säg hej då till trött hud och hej till strålande resultat. Oh K! erbjuder både avancerad och lekfull hudvård, inspirerad av Sydkoreanska skönhetstraditioner och en filosofi om glädje varje dag.

Oh K!

Oh K! Pink Clay Cream Sheet Mask.

En sheet mask som har tagits fram för att hjälpa till att rena och lugna din hud. Masken är i två delar, en för övre delen av ansiktet och en del för undre halvan av ditt ansikte och täckt med en krämig essensformel för att ge djup näring och återställa fukt!

Nyckelingredienser:

  • Rosa lera som innehåller essentiella mineraler som berikar huden och återfuktar.
  • Trollhassel har antiinflammatoriska och lugnande egenskaper.
Oh K! Pink Clay Cream Sheet Mask

Vad tycker jag om Oh K! Pink Clay Cream Sheet Mask?

Den här typen av lermask är ny för mig. Jag har aldrig tidigare testat en lermask i for utav en sheet mask. Det är en härlig och rik kräm som omsluter den här masken. Att masken är delad i två olika delar är ett jätteplus för mig eftersom nästan alla andra sheet masks jag testat blivit för stora. Masken är gjord i något material som gör att den smiter åt runt ansiktet och ”låser in” produkten så att den verkligen kan verka. Efteråt känner jag mig riktigt återfuktad och huden är mjuk och len och full av lyster. En skön mask som ger en härlig upplevelse.

Tips: Låt din sheet mask ligga i kylskåpet ett par minuter innan du använder den, så skönt – speciellt nu på sommaren.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer