M Picaut kroppsvård

M Picaut: kroppsvård x 3

Profilbild för Matilda
, , ,

Triss i lyxig kroppsvård från favoriten M Picaut.

Att ta hand om din hud genom regelbunden kroppsvård kan göra underverk för dess hälsa och utseende. Det har väl knappast undgått någon att ett utav mina favoritmärken är svenska M Picaut och jag har testat det mesta från varumärket – förutom kroppsvården! Därför testar jag tre kroppsprodukter från märket för att se om kroppsvården är lika bra som deras övriga hudvårdsprodukter.

M Picaut kroppsvård

Kroppsvårdsserien från M Picaut inkluderar produkter som kroppspeeling, kroppsolja och body lotion, alla designade för att ge din hud den bästa vården. Deras kroppspeeling innehåller naturliga exfolierande partiklar som skonsamt avlägsnar döda hudceller och lämnar huden mjuk och förnyad. Kroppsoljan är rik på näringsämnen och antioxidanter som djupt återfuktar och ger huden en silkeslen känsla utan att kännas fet. Body lotion från M Picaut återfuktar intensivt och skyddar huden, samtidigt som den innehåller aktiva ingredienser som hjälper till att förbättra hudens elasticitet och fasthet.

M Picaut Amazing Effortless Body Peel Mask

Amazing Effortless Body Peel Mask

En effektiv peelingmask med naturlig salicylsyra (BHA) från pilträdets bark avlägsnar döda hudceller och renar på djupet. Peelingkorn från antioxidantrika vindruvskärnor som är rika på resveratrol mjukgör och jobbar för att ge huden en jämnare ton och hudstruktur. C-vitamin från havtornbär ger lyster medan extrakt från citronmyrten har en antiinflammatorisk verkan.

Därför gillar jag Amazing Effortless Body Peel Mask

  • Passar alla hudtyper.
  • Innehåller två av mina favoritingredienser; BHA och c-vitamin.
  • Huden känns silkeslen, mjuk och ren.
M Picaut Crème de la Crème Body Lotion

Crème de la Crème Body Lotion

En body lotion som trots sin rika konsistens absorberas snabbt och gör huden lenare än lenast. Innehåller lugnande aloe vera som tillsammans med ett 24 h fuktkomplex hjälper huden att behålla sina fuktnivåer, medan oljor och extrakt från hjortron, citronmyrten och aprikoskärna ger näring.

Därför gillar jag Crème de la Crème Body Lotion

  • Passar alla hudtyper.
  • Gör huden superlen och mjuk.
  • Huden känns återfuktad.
  • Är underbar att använda som after sun.
M Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil

Goodness Glow All Over Dry Oil

En lyxig kroppsolja som innehåller näringsboostande oljor och extrakt från till exempel havtorn, nyponros och jojoba. Oljan är lätt, absorberas supersnabbt och ger en magiskt fin lyster. TIPS: blanda några droppar i Crème de la Crème Body Lotion för en sinnesupplevelse utöver det vanliga.

Därför gillar jag Goodness Glow All Over Dry Oil.

  • Absorberas snabbt utan att lämna en oljig hinna på kroppen.
  • Ger jättefin lyster.
  • Funkar även till torra hårtoppar och nagelband.
  • Älskar den lyxiga känslan jag får efter varje dusch.

Vill du läsa om en av mina favoritprodukter från M Picaut kan du göra det HÄR!

Profilbild för Matilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer