glossigt-sasong-2

Glossigt säsong 2 är här: Avsnitt 1 Höstens Trender

Profilbild för Glossigt

Hösten är äntligen här och likaså säsong 2 av Glossigt! Den här säsongen kommer att bli lite annorlunda då Matilda börjar jobba igen efter en tids sjukskrivning och Malin har börjat studera. Så avsnitten kommer att komma ut lite mer sporadiskt, hoppas ni kommer att hänga med ändå!

ai-genererad-malin-matilda-spelar-in-podcast
Bilden föreställer Matilda och Malin, genererad av bloggens egna AI-tjänst.

I säsongspremiären av Glossigt dyker vi djupt in i höstens mest spännande skönhetstrender. Vi utforskar allt från den mest eftertraktade nagelfärgen för säsongen och den trendiga rougeplaceringen som dominerat sommarens look, till en ny, innovativ parfymkategori som väcker uppmärksamhet.

Malin ger sin ärliga åsikt om Smuutis nya persikoserie och Matilda avslöjar flera överraskande budgetfynd som imponerat. Vi blickar också tillbaka på sommarens produkttester och diskuterar vilka nya lanseringar vi ser fram emot att prova under den kommande säsongen.

Höstens trender Glossigt

Äntligen är Glossigt är tillbaka med säsong 2, wohooo!I säsongens första avsnitt snackar vi höstens trender med allt från den höstiga versionen av 'Strawberry Makeup' till den hetaste rougeplaceringen som trendat hela sommaren och en ny typ av parfymkategori.Dessutom har Malin testat den superpopulära mikroströmapparaten som setts i sociala medier överallt och Matilda berättar om två superkändisar som lanserat egna varumärken. Det blir också snack om produkter som testats under sommaren och lite nya produkter vi är sugna på den här säsongen.(Vi ber om ursäkt för några veckors försening, ibland händer det saker man inte kan styra över – men nu är vi alltså tillbaka!)Här finns vi:Instagram: @glossigtTiktok: @glossigtHemsida: glossigt.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer